Vår klinik är stolta över att ha en högkvalificerad och specialistutbildad käkkirurg i Malmö , redo att hantera komplexa kirurgiska ingrepp. Vårt mål är att erbjuda våra patienter anpassad och specialistinriktad vård inom käkkirurgi.

Extraktion av visdomständer: En av de viktiga tjänsterna som vår erfarna käkkirurg erbjuder är skickliga extraktioner av visdomständer. Dessa tänder kan ibland orsaka obehag eller komplikationer, och vår specialistutbildade käkkirurg kan genomföra avlägsnandet på ett skonsamt sätt för att minimera besvär och risker.

Tandimplantatkirurgi: För dem som överväger tandimplantat som en lösning för att ersätta förlorade tänder är vår käkkirurg expert på att utföra dessa avancerade ingrepp. Noggrann planering och expertis krävs för att säkerställa en framgångsrik implantation i käkbenet, och vår specialist är här för att ge den expertisen.

Övrig kirurgi: Utöver visdomstandsextraktioner och tandimplantatkirurgi utför vår käkkirurg också andra kirurgiska ingrepp som kan vara nödvändiga för att förbättra din munhälsa och komfort. Vår specialist tar emot remisser för olika kirurgiska ärenden och samarbetar nära din allmäntandläkare för att säkerställa att du får den bästa möjliga vård.

Vi erbjuder högkvalitativ vård och strävar efter att vara din pålitliga partner för tandkirurgiska behov i Malmö. Har du frågor eller funderingar om kirurgiska ingrepp? Kontakta oss för en konsultation.